APPFIX
        APPFIX
      APPFIX
      APPFIX
Close

Apple komt met een Iphone 12 Mini en meer!

Ook voor Apple is dit jaar anders dan anders. De wereldwijde omstandigheden vertraagden de lancering van de iPhone 12 met een maand in september bleef het dus stil rondom de iPhone, op 13 oktober uiteindelijk de lancering van vier nieuwe iPhones:
• iPhone 12
• iPhone 12 mini
• iPhone 12 Pro
• iPhone 12 Pro Max


Lees meer →

Playstation 5 teardown

Bam! Uit het niets dropt Playstation opeens een volledige Teardown op hun YouTube kanaal.V ice President Mechanical Design Dept. Yasuhiro Ootori laat voor het eerst een in depth look van de PS5 zien. En met in depth bedoelen we ook echt In depth. Hij haalt de Playstation 5 eigenhandig uit elkaar en laat ons zien wat er onder die grote buitenkant zit. Games zoals Cyberpunk 2077, Spider-Man: Miles Morales, en de nieuwe God of War komen er natuurlijk niet vanzelf zo mooi uit te zien op de PlayStation he! En wie weet krijgen we ook wel antwoord op de vraag waarom de console nou zo groot is. Check het hier in de PS5 Teardown!


Lees meer →

Vouwbare Huawei

Huawei lanceert volgende week met de P50 Pocket een nieuwe opvouware smartphone. De opvouware modellen van Huawei zijn tot nu toe in de Mate-serie geleven. De fotos tonen een gouden versie van de telefoon.
Lees meer →

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Playstation 5?

De PlayStation 5 wordt 19 november 2020 verwacht hier in Nederland, maar in Nederland moeten we langer wachten op de PlayStation 5 dan andere landen. In de Verenigde Staten, Japan, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea verschijnt de console al op 12 november 2020.


Lees meer →

Xiaomi presenteert 12- en 12 Pro-smartphones op 28 december

Xiaomi zal op 28 december pronken met zijn 12 en 12 Pro-smartphones. Beide modellen krijgen Qualcomm's Snapdragon 8 Gen 1 SoC. Volgens de Chinese fabrikant is de serie "opnieuw gedefinieerd" en worden binnenkort kleinere modellen gelanceerd.


Lees meer →